Blogs / Nieuwsbrieven

 

Helaas heb ik het zo druk in mijn praktijk dat mijn laatste nieuwsbrief dateerd van 2012. Ik heb niet de verwachting dat dit op korte termijn zal veranderen. Er zullen dus voorlopig geen nieuwsbrieven of blogs meer verschijnen.

---------------------------------

 Nieuwsbrief sept 2012
 
Inhoud:

- nieuw i.z. Btw verhoging: geen tarief verhoging!
- 3 crisis tips en Mindfulness oefening
- Kortingsaanbieding Reconnective Healing en The Reconnection
- Voucher voor Journey Intensive Brandon Bays oktober 2012
- Wat is een Helende Reis?
- Soulretrieval en Karmaverlossing

 


Vergoedingen: De natuurgeneeskundige sessies van True Insight worden door de meeste verzekeraars vergoed. Kijk op de website van de BATC voor informatie over  jouw verzekeraar (onder de kop “Zorgverzekeraars”) In welke mate volgend jaar alternatieve geneeswijze vergoed wordt, zal in december door de zorgverzekeraars bekend worden gemaakt. 


BTW verhoging
Om iedereen die negatieve invloeden ervaart tijdens deze crisistijd tegemoet te komen, heb ik besloten mijn basis uurtarief niet aan te passen! Alle kleine beetjes helpen, niet waar? Nieuw bij True Insight:
 
The Reconnection     en     Reconnective Healing
 
Reconnection: Herstelt de verbindingen van je meridianen met de meridianen van de aarde (Leylijnen)
en het Universum (Axiaal systeem). Beleef hoe het leeft als je Ziel weer energetisch
verbonden is met haar Bron en bestemming!
Lees meer verderop in de nieuwsbrief.

 


 

3 Crisis tips en een oefening

Om deze periode zo goed mogelijk door te komen heb ik wat crisis tips en een oefening voor jullie:

tip 1: Accepteer dat het in het nu voelt zoals het voelt

Begeleiding bij veranderingsprocessenAls het even tegen lijkt te zitten zijn we vaak geneigd om onze overlevingsmechanismen met extra kracht in te zetten. Veel mensen gaan in moeilijke tijden extra hard hun best doen: gewoon de schouders er nog meer onder en doorgaan. Anderen gaan bij de pakken neer zitten en raken beïnvloed door moedeloosheid en fatalisme. Bij beide processen speelt het onderdrukken van angst een rol en dat is een ideale voedingsbodem voor nog meer stress en dus nog meer angst en zorgen. Je raakt dan snel in een neerwaartse spiraal en een burn-out of een depressie ligt op de loer. Wat als het voor dit moment gewoon even mag dat je je zorgen maakt of zelfs angstig voelt? Wat als dat deel van jou gewoon even aandacht mag krijgen en zich even mag luchten? Dat wat je onderdrukt wordt sterker en bepaalt je handelen en je manier van Zijn. Dat wat je aankijkt en zelfs aangaat, kan in beweging komen en zelfs oplossen. Zoek ook iemand op om even mee te delen hoe het met je gaat of vang jezelf op. Meestal is het zo dat dit uiteindelijk opluchting geeft. Daardoor kan er ruimte ontstaan voor nieuwe energie en wellicht zelfs inspirerende ideeën!
En als je merkt dat je patroon hardnekkig is, zoek dan iemand op om je innerlijke drijfveren mee op te schonen. Zodat het makkelijker voor je is om stabiel en positief in het leven te staan. En je met inspiratie en inventiviteit deze tijd van uitdagingen het hoofd kunt bieden!tip 2: Leer een eenvoudig toe te passen zelfhulpmethode

Nu het leven zoveel uitdagingen biedt, is het nóg belangrijker dat je instaat bent jezelf op te vangen als je emotioneel, mentaal of zelfs fysiek uit balans bent. Een van de krachtigste methoden om jezelf thuis te behandelen is EFT. Het is een vorm van acupressuur die zichzelf wetenschappelijk bewezen heeft en in Amerika wordt erkend door de associatie van psychologen. Het is makkelijk te leren en thuis zelf toe te passen. Zorg er wel voor de je start met goede instructies: door een aantal sessies te boeken bij een therapeut of misschien zelfs een workshop te volgen. Als je aan de methode gewend bent en de manier van innerlijk werk voldoende hebt doorgrond, kun je thuis zelf aan de slag. Het zorgt ervoor dat je onafhankelijk bent van een therapeut en dat scheelt natuurlijk! En mocht je toch nog delen tegenkomen die je niet in je eentje op kunt lossen, kun je nog altijd incidenteel een sessie boeken waarin de therapeut je helpt door de blokkade heen te komen. Zodat je daarna zelf weer krachtig verder kunt!
 


tip 3: Kom tot rust op de vierkante meter en in het nu

Als we ons zorgen maken of angstig zijn, heeft dat zelden te maken met de realiteit van nu, van dit moment. Als je merkt dat jij je bezig houdt met de toekomst of het verleden, stop dan even en doe de volgende oefening:

Ga in even goed en met aandacht zitten. Haal diep adem, blaas lang uit. Haal weer diep adem en blaas weer lang uit. Richt je aandacht op je lijf, zak echt even in je lijf met je aandacht. Voel je borstkas, je buik,je handen, je benen, je voeten. Geef dan alle aandacht aan het moment van nu en stel jezelf de volgende vraag: "Is er op dit moment, hier en nu, op deze vierkante meter, enig tekort of gevaar?" Over het algemeen is het antwoord nee! En mocht het antwoord ja zijn, doe dan wat nodig is om je in veiligheid te stellen... :-). Het punt is dat we in het nu kunnen ontspannen. Ons lijf kan zacht worden, ons brein tot rust komen, en onze ademhaling kan verdiepen. Daarin kun je letterlijk even bijkomen. Je kunt dit mediteren noemen of gewoon even aandacht voor jezelf nemen. Doe dit iedere keer als jij je bewust bent dat je brein en je piekerende zelf met je aan de haal gaat. Van hieruit kun je contact maken met wat je nodig hebt om goed voor jezelf en de situatie te zorgen. Kom erachter wat je werkelijke behoeftes zijn en wat je kunt doen om daar zelf invulling aan te geven. Mail me gerust als je een lijst met behoeftes wilt om dit onderzoek te kunnen starten. Ik zend het je dan graag toe.
  


 

Reconnective Healing

"The Reconnection" en "Reconnective Healing" werd geïntroduceerd door dr. Eric Pearl. Deze healing onderscheidt zich van andere door de enorme bandbreedte van frequenties waar op ingetuned wordt. Reconnective Healing is meer dan energie, het is puur licht en informatie. Veel mensen die Reconnective Healing ondergaan hebben sterke fysieke en energetische reacties. En ook als er op bewust niveau niets wordt waargenomen, is de lichtemissie daadwerkelijk beïnvloed.
 

De healing en transformatie bij Reconnective Healing komen tot stand door een licht uitwisseling, waarbij het licht de drager van informatie is. De healer herstelt de verbinding met de informatie van je oorspronkelijke gezonde zieleveld, je gezonde blauwdruk. Hierbij worden stoorvelden opgeruimd:  Een gezonde cel zendt coherent licht uit, een zieke cel zendt chaotisch licht uit. Reconnective Healing versterkt het coherente licht waardoor de  cel kan gaan regenereren. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit aangetoond: na de behandeling met Reconnective Healing is de lichtemissie sterk toegenomen en minder chaotisch (meer coherent). Dit wordt door meetapparatuur vastgesteld.
Manifestatie in het lichaam kan enige tijd in beslag nemen, dat hoeft niet direct in de sessie opgemerkt te worden. Als er veel stoorvelden zijn, kunnen er meerdere sessies nodig zijn.

De informatie frequenties van de Reconnective Healing nemen niet af met de afstand; healing op afstand is daardoor mogelijk. Reconnective Healing gaat verder dan enige andere vorm van energie heling die momenteel beschikbaar is.
 

Klik hier voor meer informatie over Reconnective Healing.

Voor informatie over The Reconnection (herstel verbindingen meridianen) klik hier.

 

Heb je interesse, boek dan vóór 1 oktober een healing sessie en
krijg 20 euro korting!
 


 

Helende Reis Weekend Breda
 

De Journey Intensive wordt gehouden voor iedereen die graag wil weten hoe een Journey ofwel een Helende Reis werkt.  Dit gebeurt in 2 dagen: zaterdag en zondag 13 en 14 oktober 2012 voor € 495,=.  

Dit weekend is een eerste aanzet in het geven van Journeys aan anderen. Heb je hier interesse in, dan kun je je via mij aanmelden. Je hebt dan recht op een voucher voor een cadeau: een cd of boek van Brandon.
 
 
Wat is een Helende Reis?
 
Tijdens een Helende Reis maak je contact met de onderliggende, vaak onbewuste oorzaken van emotionele, fysiek en mentale problemen. Het unieke van de Helende Reis is dat je diepgaand doorwerkt aan je thema totdat het opgelost is. Vaak is de problematiek zo complex dat er meerdere sessies nodig zijn maar als het om een eenvoudig trauma gaat, waar niet teveel mensen bij betrokken zijn en waarbij het om een eenmalige gebeurtenis gaat, kan het voorkomen dat één enkele sessie van 2,5 tot 3,5 uur tot vrijheid en genezing leidt. Wel is het zo dat de meeste van ons méérdere dingen hebben meegemaakt die ons handelen en onze manier van leven zodanig beïnvloeden dat we een beperking ervaren. In dat geval is het aan te raden een traject van 3-5 Reizen aan te gaan, afhankelijk van de problematiek en je historie.
 
Kijk voor meer informatie en ervaringen van anderen op de
website


 

Soulretrieval en Karma verlossing

Karma is de overtuiging dat het verleden invloed heeft op het heden. Deze visie is in tegenspraak met de universele waarheid dat tijd niet bestaat.
De mens die ervan overtuigd is dat hij of zij bestraft dient te worden voor daden in het verleden, ervaart op zielsniveau een afgescheidenheid van zijn goddelijke natuur. De waarheid is dat de goddelijke natuur onze essentie is. Het juk van Karma kun je afleggen door de afgescheiden delen van je ziel te reïntegreren. Voorwaarden hiervoor zijn het bewustworden van de overtuigingen en de energieën die verbonden zijn aan het Karmadeel. Diepgaande zelfvergeving en herstel van de eenheid van de ziel maken het mogelijk om in dit leven oud Karma op te lossen en oude zieledelen te integreren: soulretrival.
Ook komt het voor dat je ongezonde verbindingen hebt met (ziele-)energie van anderen. Door dit uit te werken en los te laten ervaar je meer vrijheid in je leven en meer in verbinding met je Zelf.
Dus heb je het gevoel niet jezelf te zijn of ervaar je grote tegenstellingen in jezelf, dan is soulretrieval wellicht een optie.
Soultrieval is een combinatie van energie en lichtwerk, Journeytherapie en mediamiek werk.
Klik voor meer informatie hier.