Hoogsensitief

Hoogsensitiviteit

Als Sensitief of Hoogsensitief persoon ervaar je het leven in de moderne maatschappij vaak als extra problematisch of op z’n minst uitdagend: Voortdurend wordt er een beroep gedaan op je gevoeligheid, je hoogsensitiviteit, zonder dat je opgevoed bent met de hulpmiddelen en de kennis om goed voor jezelf te zorgen en de kwaliteiten van je gevoeligheid goed aan bod te laten komen.

Marion Gulpers van True Insight is op meerdere gebieden deskundig om te werken met sensitieve en hoogsensitieve personen. De eigen ervaringen met hoogsensitiviteit en de deskundigheid en jarenlange ervaring met energetisch en emotioneel begeleiding, zorgt ervoor dat je op meerdere vlakken kunt werken met je hoogsensitiviteit:

Je kunt je bevrijden van oud zeer dat je door je gevoeligheid niet hebt kunnen verwerken.

Je kunt energetisch werk ondergaan zodat jij je vrijer en authentieker voelt in je levensenergie.

Je kunt met oude patronen aan de slag zodat je deze los gaat laten en meer geaard wordt.

Je krijgt handvaten aangereikt om makkelijker en met meer vervulling in het leven te staan en je inzicht in je eigen kwaliteiten en je uitdagingen maakt dat je innerlijke groei en spirituele ontwikkeling versneld worden.

Bel of mail als je vragen hebt:
0655 988 689  marion.gulpers@trueinsight.nl

 

Klik hier voor de hoogsensitiviteitstest

 

 

 

 

 

 

 

 

door: Marion Gulpers

 


Google

 

Specialisaties:

Helende Reis, Holistisch Coach voor balans tussen het lichaam, het verstand, het hart en de ziel.
Werkende met Mindfulness, Geweldloze Communicatie, Traumaverwerking,  Reconnection, EFT, EMDR; Levend Bloed Analyse, Spiritueel Coaching, Stress Counseling, Soulretrieval, Systemisch werk, Bio-resonantie therapie, Preventief Voorlichter,

Lokatie: Amstelveen. Makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, Hoofddorp, Aalsmeer, Badhoevedorp, Zaandam, Utrecht

 
 
Login naam

Wachtwoord