AromaTouch Techniek

 

Je hele zenuwstelsel komt tot rust door AromaTouch Techniek!

 

Deze methode helpt je Sympathische en Para-sympatische zenuwstelsel in evenwicht te komen. Dit doen we door te werken op de meridianen en de viscerale contact punten (je orgaanpunten) op je rug.  Hierdoor neemt je fysieke en emotionele stress af en wordt het gezond functioneren van je autonome zenuwstelsel bevorderd.

De behandeling werkt lang na omdat er gebruik gemaakt wordt van 8 verschillende essentiële ofwel etherische oliën van het bijzondere merk doTERRA. Bijzonder, omdat dit het enige officiële merk is dat zijn oliën zo puur produceert dat veel van hen zelfs inwendig toegepast mogen worden.  CPTG® pure essentiële oliën van doTERRA zijn dus 100% zuiver en natuurlijk waardoor de therapeutische werking van de bloemen en planten bewaard blijft.  

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een klinische benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen, is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

De AromaTouch procedure

AromaTouch Techniek is de meest effectieve manier om natuurlijke essentiële olie met therapeutische waarde te gebruiken en omvat 4 primaire stappen:

- stress vermindering,
- versterking van het immuunsysteem,
- vermindering van ontstekingsreacties en
- homeostase / Balans herstel, herstel van het innerlijke evenwicht.  

De methode is ontwikkeld om systematische stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat 2 essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt 45 minuten per behandeling.

 
 
Login naam

Wachtwoord