The Reconnection

'The Reconnection' is een vorm van innitiatie: Het is een herstel van de oorspronkelijke energetische verbindingen van je fysieke lijf met je ziele energie, de aarde en het energiesysteem van het universum. Je wordt ge-re-connect.

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als de Leylijnen.
De meridiaan lijnen van het lichaam liepen van oorsprong dus buiten het lichaam door en waren niet alleen met de Leylijnen verbonden maar ook met het veel grotere energetische netwerk van het hele universum: het Axiaal systeem. In de loop der tijden zijn wij van deze energie lijnen losgekoppeld geraakt.

'The Reconnection' is ontworpen om de meridiaanlijnen weer te initiëren en activeren en nieuwe "Axiatonal" lijnen aan te brengen die ons her-verbinden (reconnect) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van universele intelligentie.

Kiezen voor 'The Reconnection' is bewuste keuze voor versnelling van je persoonlijke evolutie door de verbinding te herstellen met je Oorsprong. 'The Reconnection' zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt. Deze reconnectie is maar één keer in je leven nodig.

'The Reconnection' vindt altijd plaats in twee sessies, op twee verschillende dagen. Minimaal met een nacht ertussen en maximaal met drie nachten ertussen. "The Reconnection' kost overal 333 voor beide sessies. Dit is een wereldwijd vastgestelde prijs en is te betalen vóór de eerste sessie. Bij True Insight krijg je een gratis extra healingsessie aangeboden na een Reconnection. Een sessie van 'The Reconnection' duurt ongeveer 60 tot 90 minuten inclusief een voor een voor- en nagesprek.

 Opmerking : Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens 'The Reconnection' te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing® te ondergaan. Bij Marion Gulpers krijg je na het ontvangen van 'The Reconnection' standaard 1 healing sessie gratis.

 

Marion Gulpers is Natuurgeneeskundig Practitioner met een certificaat Reconnective Healing Level I, II en III en hiermee gecertificeerd door Dr. Eric Pearl tot het geven van Reconnective Healing® en The Reconnection®

 

Reconnective Journey en Soulretrieval

Bij Marion Gulpers bestaat de mogelijkheid om Reconnective Healing te combineren met Journey werk. Op die manier ontstaan een Reconnective Journey.

Mocht er sprake zijn van vorig leven energie of voorouderenergie, dan kan ik een Soulretrieval aanraden. Met Soulretrieval heel je op emotioneel, fysiek en energetisch niveau en zelfs op ziele niveau. In deze sessie komt alles samen en kunnen oude patronen die niet bij je horen, losgelaten worden. Klik voor meer informatie hier.

 

 
 
Login naam

Wachtwoord