Preventieve Zorg

Preventief Voorlichter

 

Naast het  geven van therapeutische behandelingen investeer ik in het informeren van consumenten die graag meer willen weten over Preventieve Gezondheidszorg. Ik ga hierbij uit van 5 natuurgerichte principes die de basis vormen van een gezond leven.

Ik doe dit in de vorm van interactieve lezingen van ongeveer een uur in het MOC gebouw te Amstelveen of naar wens bij u thuis als u een gezelschap heeft van minimaal 6 personen. 


Het geven van deze preventieve voorlichting maakte in beginsel onderdeel uit van het programma 'BATC Preventief' en was een initiatief van de Belangen Associatie voor Therapeut en Consument (BATC). De BATC is een beroepsorganisatie, waarbij zo'n 1.000 paramedisch natuurgerichte en -natuurgeneeskundige therapeuten zijn aangesloten, die allen zijn getoetst op hun vermogen om consumenten vanuit het holisme te benaderen en hun gezondheid volgens de 5 natuurgerichte principes te behandelen.

Ik zet deze voorlichtingstraditie nu zelfstandig voort.


Een Preventieve Voorlichtingsbijeenkomst houdt in:

•    voorlichting over algemene preventie ten behoeve van jouw gezondheid, met behulp van de 5 natuurgerichte kernelementen
•    voorlichting over het programma True Insight Preventief


Specifieke behandelmethodes komen tijdens de preventieve voorlichting niet uitgebreid aan bod. Voor een persoonlijk advies of een therapeutische behandeling kan een aparte afspraak gemaakt worden.
Voor informatie over de eerstvolgende preventieve voorlichtingsbijeenkomst kun je contact met mij opnemen.

 

 

 

Google