Helende Reis

 

 

Marion Gulpers van True Insight is een door Brandon Bays zelf opgeleide en officieel erkende Journeytherapeut!


De Helende Reis, The Journey ®, is een methodiek die is ontwikkeld door Brandon Bays. Het is een krachtige manier om te werken aan het bewustwordingsproces van een fysieke klacht, een mentale blokkade of emotioneel probleem.
Het kenmerkende van De Helende Reis is dat je middels intern onderzoek de hele cirkel rond maakt: van bewust maken van de blokkades en de gevoelens, naar de innerlijke dialoog en het doorvoelen ter verwerking van de opgeslagen emoties met als gevolg de vergeving in jezelf vinden. Als afronding ervaar je de heelheid in jezelf.

"De Helende Reis is een krachtige manier om verdriet en blokkades alle ruimte en aandacht te geven om zo uiteindelijk tot verwerking en heling te komen. Om met cliënten de omslag te mogen ervaren van diep verdriet naar troost en zelfs bevrijding en levensvreugde, is telkens weer magisch..."  Marion Gulpers

Verwerking tot op celniveau
In De Helende Reis methode  worden verschillende technieken op een zodanige wijze samengevoegd dat een werkelijke, diepgaande genezing plaats kan vinden. Je wordt je niet alleen bewust van wat er ligt, maar gaat in de sessie ook door het hele proces van verwerken. Dit gaat zo diep dat zelfs op celniveau de imprint van de emotie opgelost wordt. In dat opzicht is De Helende Reis werkelijk uniek. De methodieken die in het werk gehanteerd kunnen worden varieren van NLP, Hypnotherapie, innerlijk systemisch werk, Mindfulness. Dit alles wordt door Marion Gulpers in het kader van de wijsheden uit de Evolutiepsychologie gehanteerd waardoor aan de diepere essentie van de problematiek gewerkt kan worden.


Ook is het mogelijk om te kiezen voor een Helende Reis Healing. Tijdens de Helende Reis lig je dan op een comfortabele bank en zal ik het proces ondersteunen door op belangrijke momenten eveneens healing in te zetten. Zo kan er makkelijker en dieper gewerkt worden.

Er zijn verschillende soorten reizen:

 

Je kunt voordat je een proces gaat doen het boek van Brandon Bays lezen. Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe het proces werkt zodat je weet waar je voor kiest. Of neem contact met mij op om dit te bespreken en te bepalen of het lezen van het boek behulpzaam is. Het lezen van het boek is namelijk niet noodzakelijk om een goede Reis te kunnen ondergaan. Zorg er wel voor dat je na een Helende Reis de rest van de dag vrij hebt zodat je goed voor jezelf kunt zorgen en je je activiteiten kunt afstemmen op je behoeften.

 

Klik hier voor informatie over De Helende Reis voor kinderen

Klik hier voor artikelen over De Helende Reis methode

 Reconnective Journey en Soulretrieval

Bij Marion Gulpers bestaat de mogelijkheid om Reconnective Healing te combineren met Journey werk. Op die manier ontstaan een Reconnective Journey.

Mocht er sprake zijn van vorig leven energie of voorouderenergie, dan kan ik een Soulretrieval aanraden. Met Soulretrieval heel je op emotioneel, fysiek en energetisch niveau en zelfs op ziele niveau. In deze sessie komt alles samen en kunnen oude patronen die niet bij je horen, losgelaten worden. Klik voor meer informatie hier.

 

 

  

door: Marion Gulpers

Google

 

 

Specialisaties:

Helende Reis, Holistisch Coach voor balans tussen het lichaam, het verstand, het hart en de ziel.
Werkende met Mindfulness, Geweldloze Communicatie, Traumaverwerking,  Reconnection, EFT, EMDR; Levend Bloed Analyse, Spiritueel Coaching, Stress Counseling, Soulretrieval, Systemisch werk, Bio-resonantie therapie, Preventief Voorlichter,

Lokatie: Amstelveen. Makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, Hoofddorp, Aalsmeer, Badhoevedorp, Zaandam, Utrecht